Heei <3 dette er mitt første innlegg på min nye blogg, jeg har hatt en del blogger men så har jeg glemt passorde og så gikk jeg lei så det ble til at jeg slutta! men nå er jeg tilbake med ny blogg og nå skal jeg skjerpe meg og begynne og blogge vær dag vertfall 1 innlegg kanskje mer noen dager det kommer ann på hvor mye jeg har og blogge om og hvor mye tid jeg har :)
Håper du liker bloggen og kommer til og lese den :)<3

Idag var jeg på vigeland og gikk med maria det var utrolig koselig <3 Nå sitter jeg bare her og blogger og er på facebook! så har vi jo frii i morgen og det skal bli utrolig deilig med langhelg!
men jeg hadde egenlig ikke så mye mer og blogge om i dag så vi blogges i morgen hadee <3

meg en dag meg og maria tok bilder ..


 


  2 kommentarer på "Ny blogg:)"

Katrinefriberg
Gratis med ny blogg Iselin, den er kjempe fin!<3
08.05.2013, 22:39
iselin
Tusen takk katrine <33
09.05.2013, 09:59 URL: http://iiselin.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei jeg er ei jente som heter Iselin og er 13år gammel blir snart 14år <3 jeg blogger om alt som jeg kommer på og vil blogge om!<3 på fritiden er jeg med venner og blogger og sefølgelig mye annet og!<3 Håper dere liker bloggen min og at dere kommer til og lese den <3

Legg meg til som venn

Mai 2013


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits