Heei alle sammen <3
Nå våkna jeg egentlig just og så skal jeg snart opp og spise <3 men måtte jo bare slenge inn et lite innlegg på bloggen først!
Vi har jo langhelg og det er bare så utrolig deilig! Og da har jeg jo mer tid til og blogge au siden da har jeg jo ikke skolen og tenke på <3 men jeg har ikke så mye og blogge om nå legger ud noen bilder så kommer det er større innlegg ud senere så vi snakkes da:)

-dere skal i dag? <3


  4 kommentarer på "God morgen alle sammen :)"

tonjestang
God morgen til deg og ♥
09.05.2013, 10:14 URL: http://tonjestang.blogg.no
Rakhma - Somedayinlife.blogg.no
Fiin blogg du har, dette var et kjekt innlegg å lese må jeg si. Og forresten, hadde vært utrolig kult om du kunne sjekket ut hva du synes om mine børstsette. Kunne du sagt om du synes at de er fine eller om du har sånn på kommentarfeltet i bloggen min? <3
09.05.2013, 10:19 URL: http://somedayinlife.blogg.no
iiselin
tusen takk rakhma <3 det skal jeg gjør :)<3
09.05.2013, 11:07 URL: http://iiselin.blogg.no/
iiselin
<3
09.05.2013, 11:07 URL: http://iiselin.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei jeg er ei jente som heter Iselin og er 13år gammel blir snart 14år <3 jeg blogger om alt som jeg kommer på og vil blogge om!<3 på fritiden er jeg med venner og blogger og sefølgelig mye annet og!<3 Håper dere liker bloggen min og at dere kommer til og lese den <3

Legg meg til som venn

Mai 2013


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits